·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

TREBALLANT PELS 50 ANYS, AQUESTA ÉS L'EDITORIAL DEL DARRER FULL INFORMATIU DEL CURS

31-05-2016

Hola famílies, no ens ho acabem de creure que ja som a final de curs amb tot el neguit que representa per l'escola el tancament i la preparació del curs vinent. Però no volem parlar de neguit i aquest full informatiu parla de FESTA!!! i és que el curs vinent L'ESCOLA VORAMAR fa 50 anys i és motiu de celebració, motiu de festa i això és el que ens va dibuixar la Júlia Martínez de P3 quan li vàrem dir de participar en el concurs de logotips del 50 aniversari...Festa!!! va dir ella.

També aprofitem el 50 aniversari per un nou logotip de l'escola que continuant simbolitzant els valors de Voramar transmèt la necessària adaptació de l'escola als canvis de l'entorn i de la societat. Aquest, el nou logotip es el recull d'idees dels alumnes Pau Olmos de 2n d'ESO, la Elena Puerto de 4t d'ESO i l'Anna Castells, també de 4t d'ESO

La creació del logotip  del 50 aniversari i del nou de l'escola és el resultat d’un treball cooperatiu en el que hi ha participat tota la comunitat educativa seguint part de la metodologia pedagògica de l’escola...Us ho expliquem en el full informatiu.

Pero a part...som a finals de curs i també us informem de moltes, moltes, però moltes coses....Llegiu-lo!!!

Més informació


Xarxes socials: