Estiu

Les activitats d’estiu ens proporcionen noves experiències fora del nostre entorn quotidià i ens ofereixen l’oportunitat de generar-nos una nova perspectiva del món que ens envolta.

Les propostes basades en el lleure, permeten als participants desenvolupar la seva autonomia i potenciar la seva imaginació i creativitat, tot generant noves relacions amb altres infants de diferents edats.

L’AFA i l’escola organitzen el casal d’estiu, el casal Jove i les colònies d’estiu.

Casal d'estiu

El casal d’estiu del Voramar és una proposta de lleure vertebrada per un centre d’interès

A través del  joc, de la imaginació i de l’experimentació els infants es relacionen, fan equip, conviuen i aprenen. Ens immergim en una ventura que ens serveix d’excusa per tenir reptes cada dia i objectius cada setmana, fent créixer l’interès i la motivació dels infants i joves per ser creatius i crítics amb el món que els envolta.

Casal Jove

El casal jove del Voramar està pensat per a gaudir de les activitats a l’aire lliure i de l’esport d’una manera totalment lúdica aprofitant tots els recursos que l’època de les vacances d’estiu ens proporciona.

Colònies

Les colònies d’estiu tenen una durada de sis dies (normalment la primera setmana de juliol) de dilluns a dissabte.

L’objectiu principal és proporcionar als  infants i joves un espai de convivència únic en contacte amb la natura tot fomentant l’autonomia personal i l’autoconeixement. Conèixer el territori i els seus valors, promoure la capacitat de descobrir, gaudint de les activitats, la interrelació, la convivència i l’amistat, afavorint la cohesió del grup i el treball cooperatiu, tot vivint una experiència única, emocionant i extraordinàriament significativa en el seu desenvolupament personal.