espai de migdia

L’espai de migdia és un servei que ofereix l’escola  a tot aquell alumnat que escull queda-se a dinar. Inclou l’acompanyament  per part dels educadors en el menjador, en el joc dels patis i l’oferta d’activitats de migdia amb talleristes especialitzats.

Servei de Cuina i menjador

A Voramar disposem de cuina pròpia on s’elaboren els menús de tot l’alumnat seguint les directrius del departament de salut de la Generalitat i sempre revisats per un nutricionista especialitzat. Cada mes els menús es revisen per la comissió de menjador (amb representants de l’alumnat, docents i famílies) per adaptar-lo a les necessitats i preferències de la nostra comunitat. 

Activitats de migdia incloses en el preu

Les activitats de migdia estan pensades per reforçar i ampliar l’oferta educativa de l’escola en les àrees més artístiques i culturals. S’ofereix sense cost addicional Consisteix amb l’organització i realització d’activitats de caràcter lúdic i cultural dirigides a l’alumnat que es queda cada dia a mitja pensió.
A l’ESO s’ofereix l’aula d’estudi al migdia com espai tranquil per aquell alumnat que
vulgui aprofitar l’espai de migdia per avançar tasques, llegir o dur a terme activitats tranquil·les.

Patis com espai de joc

Consisteix amb l’activitat de pati que complementa el servei de cuina i menjador i que es basa en el monitoratge de l’alumne durant el temps no lectiu de migdia.