qui som

Fundació Voramar

Voramar és una fundació sense ànim de lucre creada l’any 1966 per famílies del barri amb vocació de servei públic.

Som una escola catalana i concertada, que orienta les seves actuacions als valors actuals i necessaris de la societat que demana persones de mentalitat oberta, multicultural, respectuoses, solidàries, compromeses i capaces d’entendre i transformar la societat.

Educació pensada en futur

El projecte de l’escola Voramar desenvolupa una educació pensada en futur. Amb un sentiment de pertinença al barri i alhora una visió internacional.

Participem en projectes de país i de nivell internacional on es promou la innovació. Aquesta participació ens fa reforçar les nostres inquietuds, aprendre mútuament, compartir experiències i mantenir-nos en contínua formació. Tot això sense oblidar la nostra motivació principal de construir un model educatiu holístic on l’alumnat es trobi en el centre.

El Patronat està format per pares i mares de l’escola, antics pares i antigues alumnes i persones que han estat vinculades i compromeses amb l’escola. Totes elles col·laboren de forma voluntària i altruista. El funcionament del patronat es regeix pel marc legal de Fundacions de la Generalitat de Catalunya.