·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

TALLER DE CUINA: FEM EL SOPAR I MOLT MÉS

08-03-2013
Per a famílies

Tal i com avançàvem en el Full Informatiu, partint de la Comissió de menjador escolar, L’AMPA i l’escola organitzen  un TALLER DE CUINA per a pares, mares i nens.

Es tracta de dedicar una estona preparant un sopar curiós per a tota la família i aprofitar per conèixer les característiques dels aliments que preparem, fomentant d’aquesta manera el desenvolupar uns hàbits saludables en els nostres fills/es.

L’objectiu és acostar la correcta alimentació i el món de la cuina als nens i adolescents, al mateix temps que gaudeixen d’una estona amb un dels seus progenitors, per tal de tenir un espai on trobar-se i compartir una estona plegats i establir uns hàbits sans d’alimentació i de cooperació i ajuda entre ells, que puguin traslladar desprès a casa seva.

I com no la pròpia escola es un bon lloc on els nens es senten còmodes i habituats a moure's, fet que fomenta la seva participació i ajudarà a fer que el progenitor s’impliqui. En aquest cas en nen/nena introduirà al pare/mare al seu espai, mostrant-li una nova versió d’ell/ella mateixa.

Esta pensat per que tothom gaudeixi d’un moment lúdic on estrènyer llaços familiars i per què no conèixer coses noves, plats nous, gustos i textures, plats ràpids i sans on el nen/nena pugui ajudar a preparar-los a casa on sovint no gaudim de molt de temps i menys per ensenyar-los i vigilar-los a la cuina.

Aprendran que per preparar el sopar o dinar és triga, que tota ajuda és poca. Que treballar en equip es bo i ajudar a la família és un plaer, sobretot quan diguin “això ho he preparat jo”. Ajudem a responsabilitzar-se d’hàbits que han d’adquirir poc a poc, per fer-los més autònoms.

Us deixem el programa del taller i el full d’inscripció.

Animeu-vos!!


Xarxes socials:


Arxius: