·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

SETMANA DE LA CIČNCIA 2012

20-11-2012

Com cada any per aquestes dates es celebra a nivell de tota Catalunya la Setmana de la Ciència, enguany es tracta de la 17a edició.

Aquest curs els alumnes de secundària del Voramar faran una sèrie d´ activitats al llarg de diferents classes relacionades amb aquest tema. Els alumnes de 1r i 2n d´ ESO es posaran a la pell d´ inventors i ens mostraran el seu punt de vista dels invents més importants per la humanitat que s´ han donat al llarg de la història i quina visió tenen ells de com seran alguns d´ aquests invents al futur ( aquesta feina la faran al llarg de les classes de Tecnologia i Naturals ). Pels més grans s´ ha organitzat un concurs de relat matemàtic que portaran a terme a les classes de Matemàtiques, a on també faran activitats orientades a preparar una possible participació aquest curs a les Proves Cangur organitzades per la Societat Catalana de Matemàtiques, i alguns d´ ells també assistiran a conferències organitzades pel servei educatiu de zona.

Els resultats d´ aquests treballs els podreu veure la setmana del 3 de desembre amb una exposició que farem al vestíbul.

Aquí teniu un enllaç per que pugueu triar entre les diferents activitats que hi ha organitzades a tota Catalunya

http://www.fundaciorecerca.cat/setmanaciencia/activitats.html

 

Departament de Ciències i Tecnologia


Xarxes socials:


Arxius: