·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

SCOTTISH DANCES AT 4TH ESO!!

27-01-2016

Dins el marc d’activitats multilingües que duem a terme a l’escola des del departament de llengües, el passat dilluns dia 18 els alumnes de 4t van realitzar l’activitat Scottish dancing and Songs dirigida per David Vivanco.

Es tracta d’una activitat d’aproximació a la cultura escocesa, per mitjà de la dansa i de les cançons tradicionals d’aquest país amb la que els alumnes fan un tast de  la cultura d’Escòcia gràcies a les cançons populars d’origen ancestral, i al “Ceilidh”, ball tradicional gaèlic que es balla en grup.

L’objectiu era proporcionar als nostres alumnes una oportunitat de comprometre’s en una activitat de dansa junts, en gran grup i alhora aprendre coses noves i divertides en un ambient d’immersió en llengua anglesa, combinant exercici físic, passos de dansa, pràctica de la llengua i una interacció social positiva.

L’activitat  va ser dirigida per David Vivanco, músic i ballarí escocès que porta més de dotze anys viatjant per tot Europa interpretant cançons i ensenyant balls tradicionals, tant a escolars com a adults.

Us deixem una mostra d’algun dels moments de l’activitat.


Xarxes socials: