·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

PROVES CANGUR

08-04-2016

.... Finalment ja ha passat...., després de molts nervis ha arribat la data marcada per al Societat Catalana de Matemàtiques per fer les proves Cangur. Aquest curs el Voramar ha participat amb 41 alumnes de 3r d´ ESO i 30 alumnes de 4t d´ ESO que han volgut representar a la nostra escola en aquesta activitat internacional plantejada com un repte a on les matemàtiques es veuen des d´ un punt de vista una mica diferent i engrescadora al que estem acostumats a veure.

Ha estat la primera vegada que l´ alumnat de 3r d´ ESO ha participat amb la novetat que la prova s´ ha desenvolupat a la mateixa escola, mentre que amb l´ alumnat de 4t d´ ESO ens hem desplaçat fins unes aules a la seu de la Universitat Pompeu Fabra per fer-la.

Ara queda esperar els resultats, però siguin quins siguin el més important per nosaltres ha estat la motivació de l´ alumnat i les que ganes que han demostrat de representar la nostra escola en una activitat com aquesta. Moltes gràcies i ara a esperar... tornareu a tenir notícies quan ens arribin els resultats...

Mireu quin nivell de concentració!!!


Xarxes socials: