·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

ELS PROJECTES DE L'ESCOLA VIATGEN

11-05-2018
III Congreso Internacional de Buenas Prácticas en Patrimonio Mundial

L'any 2016 la nostra escola va crear un projecte conjuntament amb l'arqueòlga Victòria Medina, el projecte s'anomena Patrimonis de la Humanitat, live now.

Durant el curs 2017-18 es va implementar el projecte a 6è. L'objectiu principal del projecte és construir el concepte de patrimoni, donar a conèixer el funcionament i els criteris d'UNESCO i conscienciar de la necessitat de conèixer, conservar i respectar els Patrimonis de la humanitat i els propis. El projecte s'inicia partint de les emocions que ens evoquen alguns objectes, llocs i costums propis. Després s'investiga el patrimoni mundial , per poder reconèixer el valor de l'entorn proper. Fruit d'aquest treball l'alumnat va fer uns videos que podeu recordar clicant aquest enllaç

Vam presentar aquesta experiència al III Congreso Internacional de Buenas Prácticas en Patrimonio Mundial que s'ha celebrat entre el 2 i el 5 de maig de 2018 i vam ser escollits per presentar la comunicació sobre aquest projecte.

Aquest congrés internacional i multidiciplinar ens ha permès aprofundir en el coneixement del món. Hem pogut gaudir de l'experiència i comunicar el més important del nostre projecte, així com conèixer enfocaments des de d'altres disciplines en altres llocs del món. Podeu consultar les diferents comunicacions, tallers i conferències a la web del congrés.

Enguany els alumnes de 6è estan fent el mateix projecte i properament compartiran els seus videos sobre el patrimoni del barri. No us els perdeu!

 

 

 

 


Xarxes socials: