·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

PREMIS I RECONEIXEMENTS CURS 2010-2011

22-07-2011

Voramar és una escola activa que responen a la vocació de participació i compromís amb la societat participa en diferents activitats que amb coherència amb el Projecte Educatiu estimulen i motiven a la millora continua. Aquestes activitats en les que participem són, sovint, objecte de premis i reconeixements. 

Durant el curs escolar 2010-2011 s'han obtingut els següents guardons:

JOCS FLORALS

Els Jocs Florals Escolars de Barcelona són el punt final d’un procés que comença, en una primera fase, amb la participació de l’alumnat en els Jocs Florals del seu centre educatiu. Els treballs seleccionats a cada centre participen en els Jocs Florals Escolars de Districte. En aquesta segona fase, el jurat de cada zona selecciona un treball per cada gènere i categoria d’entre tots els presentats i els escollits passen a la fase final dels Jocs Florals Escolars de Barcelona.

 Els premis obtinguts per l’alumnat de Voramar han estat:

-Lorena Flores – 4t d’ESO – 1r. Premi de poesia dels Jocs Florals del districte i finalista dels Jocs Florals Escolars de la Ciutat

-Guillem Cornella – 1r d’ESO – 2n. Premi de poesia dels Jocs Florals del districte

-Marta Bou – 1r d’ESO - Accèssit al 2n. Premi de prosa dels Jocs Florals del districte.

CONCURS DE POESIA DE “POESIA EN ACCIÓ”

El poema “El drac de colors” del nostre alumne Ferran Batllori de quart curs de Primària ha estat premiat en la dotzena convocatòria del premi “Poemes per a un món millor” de “Poesia en Acció”

“Poesia en acció” és una organització que a través de la promoció de la poesia té per objectiu la sensibilització sobre els valors humans per tal de col•laborar a aconseguir un món millor.

PROJECTE EL COMERÇ I LES ESCOLES

El Comerç i les Escoles és una proposta impulsada per Promoció Econòmica i l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, que té per objectiu afavorir el coneixement de l’entorn cultural, social i històric de Barcelona mitjançant el comerç del barri i de la ciutat, i alhora educar per a un consum crític i responsable.

Una de les activitats que es va proposar va ser la de fer un punt de llibre que tingués relació amb el comerç i Barcelona.

Els millors punts de llibre, han participat en un concurs amb la resta d’escoles participants de Barcelona.

En la categoria de Secundaria, l’alumne Marc Montore de 1r d’ESO-A n’ha estat el guanyador.

El seu punt de llibre ha estat editat i s’han fet 500.000 exemplars juntament amb els guanyadors de les altres categories.

FINALISTES DEL CAMPIONAT D'ESPANYA INFANTIL D'HANDBOL

L’equip infantil de handbol de l’escola es va classificar per la fase final del  Campionat d’Espanya d’handbol, on l’equip de Voramar ha participant  realitzant una molt bona competició, assolint la 6à posició, molt bon resultat  si tenim en compte que som una escola petita del barri de Poblenou. Vormar va haver de competir en el de L’Ademar i el F C Barcelona dos dels clars favorits a obtenir el títo.

CAMPIONAT DE BARCELONA D’ESCACS

 L'equip sub-8 d'escacs de Voramar format per l'Eduard Cano, el Martí i el Pau Constans de segon curs de primària ha quedat tercer del Campionat de Barcelona.

Aquest resultat té un gran mèrit donat que els nostres jugadors han quedat per davant de molts clubs d'escacs. La primera i segona posició de la competició ha estat per la Escuela de Ajedrez Miguel Illescas i pel Club d'Escacs Tres Peons.

PROGRAMA D’INNOVACIÓ EDUCATIVA Movimiento E3 d’EducaRed

 

El Martí Capdevila i el Josep Romero han estat seleccionats per participar en el Programa Movimiento E3 que desenvolupa EducaRed, filial de Telefònica.

L’objectiu del Programa és impulsar projectes d’innovació educativa donant sortida a les idees particulars que molts mestres i professors tenen en la realització del seu treball diàri però que no s’extenen a tot el sistema i generar un teixit innovador entre professors.

FISH AND CHIPS DE LLENGUA ANGLESA

La nostra escola ha guanyat a la fase final del programa “Fish and Chips” de TV3. Els nostres alumnes de sisè de Primària han hagut de passar una fase de selección superant una prova de coneixement de la llengua anglesa.

CAMINS ESCOLARS

En el marc del Desè premi per la Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, s’ha fet una distinció al projecte participatiu “Camí escolar del Poblenou” en el que la nostra escola hi ha participat activamente des del seu inici.

El  jurat del X premi Pacte per la Mobilitat de Barcelona va acordar per unanimitat fer una distinció especial al projecte participatiu 'Camí escolar' del Poblenou, pel compromís en la millora de la seguretat viària als entorns escolars que realitzen la direcció i el professorat de les escoles implicades en el projecte, les AMPA, les famílies i la xarxa comercial del barri.


Xarxes socials: