·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

EL PREGO DE LA LAIA

17-02-2012

El divendres passat, l’alumnat de Cicle Mitjà de Primària va participar, amb motiu de Santa Eulàlia, en l’acte del Pregó de la Laia. Tot i ser un matí de molt fred, els nostres alumnes van participar de forma activa en l’acte organitzat a la Plaça de Sant Jaume.

El Pregó de la Laia és una activitat educativa adreçada a l’alumnat de 3r, 4t i 5è de primària que té com a objectiu iniciar els infants en els processos participatius a l’escola i a la ciutat de Barcelona.

A través d’aquesta iniciativa, es convida els nens i nenes a prendre la paraula i participar, amb els seus suggeriments i compromisos, en l’elaboració conjunta del Pregó de la Laia, que es va llegir conjuntament el divendres passat en la  inauguració de les festes d’hivern de la ciutat (Festes de Santa Eulàlia). En aquest curs 2011-2012, el lema ha estat “Participem per fer sentir la nostra veu.

Prèviament i a través de diferents dinàmiques de grup a l’aula han permès que el nostre alumnat comparteixi  propòsits i interessos amb altres nens i nenes de la ciutat.

Fotografies


Xarxes socials: