·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

P3 I LA FADA DEL BOSC

10-11-2017
E.I. 3 ANYS

Benvolgudes famílies de P3 de l’Escola Voramar,

us faig arribar el més sincer dels meus agraïments perquè l’altre dia els vostres fills i filles em van fer sentir la persona més feliç del món.

Jo pensava que la passió pel bosc s’estava perdent i que la màgia que en ell s’amagava també. L’altre dia, però, veient com els vostres “peques”, amb els seus poders adquirits per la pedra violeta, m’ajudaven  a recuperar la vareta que se m’havia perdut vaig saber que no, que la esperança no estava perduda del tot.

La canalla no ho sap, però quan es varen acomiadar els vaig anar seguir bosc endins i vaig poder comprovar  com aprenien i reconeixien els diferents tipus de fulles i de fruits del bosc que s’anaven trobant pel terra. També vaig poder veure com es varen camuflar de ratetes tot pintant-se la cara amb unes pintures màgiques que portaven les monitores que els acompanyaven.

I el que més em va agradar va ser com jugaven i somreien tot fent  la croqueta muntanya a vall. Realment feia goig veure’ls tants contents i feliços en un bosc ple de tardor!!

Gràcies nens/es de la classe dels cocodrils i dels conills pels vostres somriures i la vostra felicitat.

Una abraçada

LA FADA DEL LA TARDOR. 

Fotos


Xarxes socials: