·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

NOVES EQUIPACIONS ESPORTIVES

12-06-2017

Aquest dies, a la recepció de l'escola heu pogut veure les noves equipacions esportives que s'utilitzaran a partir de la temporada 2017-2018. 

Tot  l’alumnat que fa bàsquet i handbol amb l’escola  ha de portar obligatòriament les equipacions esportives en totes les activitats i competicions que participin i quan el seu entrenador o la seva entrenadora ho demani.

L’equipament esportiu està format per primera i segona samarreta,  pantaló curt i xandall.

La nova equipació ofereix uns dissenys i composició adequats a les necessitats actuals per a la pràctica de l’esport. Així, l’equipació de competició de samarretes i pantalons curts estan confeccionats amb teixits tècnics adequats a la pràctica esportiva.

 

Totes les peces estan estampades amb la tècnica de sublimació, això facilita la impressió del número o dorsal de cada esportista sense que hi hagi d’haver cap tipus de serigrafia posterior.

La fabricació de totes les equipacions és de TUGA ACTIVE WEAR. Empresa d’Igualada dedicada a la fabricació de peces esportives d’alt rendiment personalitzades per a col·lectius. Les peces Tuga Active Wear estan pensades i creades amb una filosofia pròpia i una identitat única que combinen els valors de l’esport, el respecte per la natura i el medi en que vivim.

Totesles famílies amb fills i filles a partir de 4t de Primària que la temporada vinent faran esport a Voramar han de fer la comanda abans del dia 27 de juny del 2017.

Les famílies amb fills i filles a 3r de Primària, hauran de fer la comanda en el mes de setembre i prèvia informació per part de l'escola.

Us deixem informació sobre tot el procés.

 


Xarxes socials:


Arxius: