·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

III TORNEIG ESPORTIU DE FESTAMAJOR

23-09-2011
PRESENTACIÓ DELS EQUIPS ESPORTIUS 2011-2012

Diumenge passat amb motiu de la Festa Major del Poblenou es va celebrar a l'escola el III Torneig de Handbol i Bàsquet.

A les 10:00 es va fer el Torneig de handbol amb un competit partir entre els equips de la categoria d'aleví del Voramar i el Granollers. El guanyador va ser l'equip de Granollers i el partit va destacar pel bon joc en tots els sentits.

A la una del migdia li va correspondre a l'equip de Sub21 de bàsquet femení defensar el Torneig contra l'equip de Bàsquet Femení de Cornellà. Aquesta vegada la copa es va quedar a casa.

Cal donar les gràcies a tots els jugadors i jugadores i als seus acompanyants i en especial als equips visitants per l'esforç que representa participar en el nostre Torneig.

Entre partit i partit es va realitzar la presentació de tots els equips de les diferents seccions esportives de l'escola, iniciació esportiva, escacs, handbol i bàsquet per a la temporada que tot just comença. Es van poder fer les fotografies dels diferents equips, tret d'alguns que es trobaven fora per participar en altres competicions de pretemporada.

Donem les gràcies igualment a tots, esportistes, entrenadors/es, delegats/des, coordinadors i famílies per la seva participació.

La jornada es va celebrar en un ambient cordial i de festa entre el que cal destacar el partit improvisat de l'equip de prebenjamí de bàsquet femení. Un equip que promét!

Fotografies

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Xarxes socials: