·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

GRAN ACTIVITAT DE LES CORALS INFANTILS AQUESTA PRIMAVERA

03-03-2014

Benvolguts pares i mares de les Corals Infantils del Voramar,

Com sabeu, cada curs, les corals realitzen activitats amb altres corals de Catalunya, promogudes pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC). Aquesta federació promou l'activitat coral als Països Catalans fent trobades i intercanvis entre les corals que en formen part. Actualment, formen part del SCIC 120 corals, que representen un total de 3000 cantaires de 5 a 16 anys. Podeu trobar més informació del SCIC a la pàgina web www.scic.cat

Enguany, les activitats organitzades pel SCIC seran:

GRUP PETITS: (dimecres, dijous i divendres de 14h a 15h, 1r i 2n de Primària)

Juguem cantant: Trobada/concert de totes les corals del Barcelonès. En principi serà el 18 de maig. Estem a l’espera de més informació, així que la tinguem us la farem arribar.

GRUP MITJANS: (dimarts de 14h a 15h, 3r, 4t i 5è de Primària)

Aquest any toca trobada-intercanvi:

Farem l'intercanvi amb les corals "Escarlet", de Calella de la Costa i l'"Esquitx", de Barcelona.

L’objectiu dels intercanvis entre corals d’arreu és el fet de promoure el cant coral i que els cantaires comparteixin tot allò que han estat treballant durant una part del curs amb altres cantaires d’altres corals. A més, es gaudeix amb els nens i nenes de la coral i de les altres corals el temps de lleure i tot el que la música comporta.

El programa és el següent: el cap de setmana del 22 i 23 de març ens trobarem a Barcelona per a fer assaigs. Els farem entre els locals de la coral l’Esquitx (dissabte tarda) i Voramar (diumenge tot el dia). Més endavant us detallarem els horaris, però heu de comptar dissabte tarda fins el diumenge cap a les 17h.

El cap de setmana del 10 i 11 de maig anirem tots a Calella i farem el concert el diumenge a la tarda de tot el que s’ha treballat.

Per a poder tirar endavant tot el projecte us fem arribar un qüestionari per tal de començar a treballar. Ens caldrà saber si podeu participar en tot l’intercanvi (és a dir els dos caps de setmana, si podeu acollir als cantaires de Calella , si els vostres fills es quedaran a dormir a Calella, ...). És important la màxima participació a aquesta activitat ja que serà l'activitat vertebradora de l'activitat de la coral d'aquests 2n i 3r trimestre.

FORMULARI

https://docs.google.com/forms/d/1kYANSuQJ7TkxWJhxTQx6QZuOow4coqxbyekPTPTFx8c/viewform

El podeu omplir fins el proper dia 7 de març.

 

 


Xarxes socials: