·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

FULL INFORMATIU DESEMBRE 18 - GENER 19

30-11-2018

Hola famílies!!

Bufff! Ja som a Nadal!!!...bé, encara no ben bé, però gairebé. Ara mateix es poden escoltar alguns nens i nenes que cantes nadales; les escoles som una mica com els comerços, ara toca encendre els llums de Nadal!, doncs vinga!, nosaltres ja cantem les nadales i entremig, fem projectes, avaluem, fem tutories, sortides, tallers, cursos, juguem partits, assagem concerts, i….no parem….Bé al que anàvem, acabem trimestre i amb el desembre arriba també el Full Informatiu del mes. Aquest mes es doble ja que no hi haurà full del mes de gener.

Us recomanem llegiu bé el full d'aquest mes ja que hi ha moltes coses que heu de saber, no us perdeu l’editorial del Biel Carrió sobre la transformació del nom de la nostra escola amb la voluntat d'estimar, quelcom molt necessari sembre, no només per Nadal, SEMPRE!!!. Des d'aquí, moltes gràcies Biel.

Veureu que ja tenim programades les jornades de portes obertes de cara a la preinscripció del curs vinent, enguany amb la novetat del Batxillerat Internacional del que també us informem en aquesta full informatiu. 

Va vinga doncs!! que se'ns ha girat feina!!! No perdeu la paciència i llegiu-lo tot sencer!! ;)

Full Informatiu: Desembre 2018 i Gener 2019

 


Xarxes socials: