·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

ENGLISH WEEK 2012

29-05-2012

L’Aina Catalan i l’Emma Hernández van ser dues dels alumnes que el passat mes d’abril van tenir la gran sort de fer una estada d’una setmana a Canterbury ( Anglaterra).

Aquest ja és el segon any que a l’escola es porta a terme l’ENGLISH WEEK. Aquesta experiència suposa que un grup d’alumnes de secundària estan una setmana allotjats a casa d’una família anglesa i durant el dia fan classes en una escola d’allà. La tarda també està plena d’activitats.

Llegiu què ens expliquen de l’experiència d’aquest any les nostres reporteres de 2n ESO Aina i Emma.

Vam arribar a l’aeroport de Gatwick i ens van portar amb les famílies. Les famílies ens van ensenyar Canterbury i ens van explicar els seus costums.

L’any demà vam anar a escola i vam fer un control per posar- nos en diferents grups. A la tarda vam anar al museu de Canterbury. També vam tenir l’oportunitat de visitar la catedral un dels dies. Però, sens dubte, el millor de tot va ser la visita que el dimecres vam fer a Londres. Allà vam visitar el Big Ben, el British Museum, Buckingham Palace, el London Eye i el riu Thames.

A les tardes fèiem activitats i projectes relacionats amb la cultura d’allà. Per exemple, el cinquè dia en vam fer un per relacionar- nos amb la gent d’allà. El darrer dia a l’escola ens van donar un diploma i la tarda la vam tenir lliure!

Va ser una experiència única que ens va ajudar a millorar el nostre accent. I per una altra part, vam aprendre més sobre la cultura anglesa. Trobem que aquesta és la millor manera per aprendre anglès!

Us deixem un recull de fotos per què gaudiu de Canterbury.”

Aina Catalan i Emma Hernàndez

2n ESO A


I aquí podeu veure un recull fotogràfic de la ENGLISH WEEK.


Xarxes socials: