·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

EASTER IN BROADSTAIRS

20-04-2017
EASTER IN BROADSTAIRS

Un grup de 17 alumnes de 1r i 2n ESO acompanyats de dos professors de secundària ( en Lluís Dalmau i el Jordi Vidal), han fet una estada de sis dies a una bonica ciutat costanera a l’est de Londres, Broadstairs.

Aquest, és ja el setè any que gaudim d’aquesta experiència tan enriquidora pels nostres aventurers. L'English Culture Week, és un projecte de col·laboració entre Voramar i Home to Home dirigit a l'alumnat d'ESO, pel qual aquests fan una estada d'una setmana a Anglaterra allotjant- se en famílies i rebent classes d’anglès en una escola de llengües internacional.

Els alumnes passen una setmana en una ciutat anglesa vivint amb una família mentre assisteixen a classes pels matins. Alhora realitzen diverses excursions o activitats relacionades amb la cultura anglosaxona i coneixen la zona on s'allotgen.

L'English Culture Week és una gran oportunitat per augmentar el interès dels alumnes en la llengua i la cultura angleses i millorar al mateix temps les seves habilitats lingüístiques en rebre més de 40 hores d'anglès.

Crec que la millor prova de tot això que us explico és el testimoni de la Lia Olmos i la Nora Virgili i també d’algunes fotos que us mostrem.

“ L’English Week ha sigut una experiència inoblidable, ens agradaria tornar. Hi ha hagut moltes activitats divertides i originals. Ens han deixat temps lliure entre classe i classe, per menjar, comprar, descansar, jugar a bitlles, futbol, ping- pong i moltes altres coses.

A l’acadèmia ens separaven per nivells, apreníem mitjançant jocs i activitats escrites. La gent de l’escola eren molt simpàtics, actius i divertits. La casa on ens allotjàvem eren simpàtics i passaven temps amb nosaltres. Respecte als companys, hem tingut més confiança i ens hem conegut més i millor. Si ens preguntessin què ha sigut el que més ens ha agradat, no podríem respondre...”

Us deixem algunes fotografies


Xarxes socials: