·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

DINAR ECOLÒGIC. UNA APOSTA SOSTENIBLE I EDUCATIVA

13-05-2015

Ahir els cigrons i les taronges que vàrem menjar per dinar van ser ecològiques. Aquesta es la primera vegada que s’introdueixen productes ecològics al menjador escolar.

Els aliments ecològics no porten additius alimentaris artificials, no s’utilitzen fertilitzants ni productes químics en els seus cultius i en general han d’haver estat processats amb mètodes i materials determinats que garanteix la sostenibilitat.

El Marcos, el nostre cuiner, està treballant per a que cada setmana hi hagi un dia en que es serveixin productes ecològics en funció de l’oferta de productes que hi hagi en el mercat cada dia que ens garanteixi poder servir aquests productes a tot l’alumnat que es quedi al menjador escolar. Així, les llegums,  la taronja i la poma seran ja a partir d’ara ecològiques.

El plat estrella d’ahir va ser ELS CIGRONS ECOLÒGICS ESTOFATS AMB PEBROT, us deixem la recepta per si ho voleu fer a casa. Van quedar fantàstics, caldosos, tovets, en definitiva,...molt bons!!!

RECEPTA: Cigrons estofats amb pebrot


Xarxes socials: