·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

A DIFFERENT LESSON

03-12-2013

La setmana passada, els alumnes de 2n i una tripleta de 4t d’ESO vam fer una classe diferent i especial.  Es tractava d’una classe sobre un dels  llibres de lectura que treballarem durant aquest curs. Aquesta classe va ser oferta per una de les editorials amb les que treballem des de l’àrea d’anglès, Burlington.

A 2n ESO la lliçó va tractar sobre GHOSTS AND LEGENDS. A 4t sobre DRACULA. Tant en un com en l’altre, els alumnes van gaudir d’una classe diferent. La professora  va sera la Hayley, una docent de Southampton. En ambdues sessions, els alumnes van aprendre vocabulari nou referent als temes i també girs i expressions lingüístiques pròpies de la llengua anglesa.

Les sessions van ser realment entretingudes i motivadores. El fet que la Hayley no fos profe de l’escola i que els alumnes sentissin que no només eren espectadors de la seva “performance”, sinó que la seva participació ocupés també bona part de la classe, va fer que la valoració per la seva part fos molt positiva.

Us deixem el testimoni de dues alumnes de 2n i un recull fotogràfic de les sessions.

LAURA PADRÓ- The girl that came the last day to explain us things about ghosts and legends, was very funny. She explained the things very well and she did a lot of activities with us. We would like to repeat this experience with her, but with a different content.

CLARA RUIZ- I think that the English class with Hayley was really interesting. She was a great person and it was easy to understand the class. I hope that with more classes like this it will be easier for people in the class to learn English. The way she explains the things it’s really good.

Fotografies


Xarxes socials: