·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

CARNAVAL 2019 A SECUNDÀRIA

08-03-2019

A ESO no tot és feina!! I com que per  Carnaval tot s’hi val, aquí teniu una mostra de que amb molta imaginació, creació, motivació i unes quantes horetes de tutoria.... podem obtenir un Carnaval amb comparses, balls, escenificacions i, això sí, molt de riure.

Els de 1r ESO A es van dividir en “ Àngels i Dimonis”, els de 1r B ho portaven molt amagat, i fent- nos creure que estaven castigats van reivindicar un carnaval molt ben ballat. A 2n A van aparèixer els “ Barrufets”, a 2n B uns “ Dracs Orientals” van fer les delícies del públic. 3r A ens van portar al món de les sèries “ Vis a vis”, en canvi 3r B es van transformar en uns divertits      “ Ous”.

La traca final la van posar els de 4t que junts van interpretar en rigorós directe vàries seqüències de “ Cabaret”. No creieu que és una feina fàcil això del Carnaval. Tanmateix els nostres alumnes són uns professionals i van demostrar- ho el dijous gras davant dels molts pares, mares i exalumnes que ens van visitar i el divendres quan van fer dos passis per als nostres companys i companyes d’infantil i primària. Satisfets de tanta diversió, us deixem una mostra en FOTOS.


Xarxes socials: