participació al projecte MicroMón

EL passat dijous 18 de maig, un grup d’alumnes de 4rt ESO de l’assignatura de biologia acompanyats per la seva professora, la Núria Abad, van participar en la cloenda del Projecte MicroMón. 

MicroMón@UAB és un projecte internacional de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), que està integrat en la xarxa MicroMundo [soci de Tinny Earth® de la Universitat de Wisconsin]. Només set instituts van ser escollits per participar en l’edició d’enguany, de la cinquantena que es van presentar.

Durant gairebé un més, els alumnes van participar en aquest projecte innovador que aborda un dels reptes més importants per a la salut humana per als propers 50 anys: la resistència als antibiòtics. 

Amb aquest projecte els alumnes supervisats per professors i estudiants de Microbiologia de la UAB van aprendre a aplicar el mètode científic, validar els resultats, analitzar les dades obtingudes i donar lloc a conclusions.

La cloenda va tenir lloc a la sala d’actes de la Facultat de Biociències on els nostres alumnes davant una platea plena d’alumnes d’altres instituts d’arreu de Catalunya, els degans de la Facultat de Biociències i de Veterinària, la coordinadora del Programa ARGO

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *