Erasmus+ project in Lublín (Poland)

Un grup de cinc alumnes de segon d’IB van participar del 25 al 30 de setembre a un intercanvi Erasmus a Lublin, Polònia.
El viatge s’emmarca en el Projecte Erasmus+.

El tema d’aquesta edició era Digital Literacy and Learner Autonomy (Alfabetització digital i l’autonomia de l’aprenent). L’objectiu de l’intercanvi és que els alumnes procedents de cinc països europeus (Polònia, Lituània, Dinamarca, Alemanya i Catalunya) comparteixin durant una setmana experiències i desenvolupin un projecte de manera col·laborativa, en grups mixtes formats per alumnes dels països participants. Un dels punts forts del programa és l’oportunitat de fer una immersió en el país, ja que els alumnes estan allotjats amb famílies.

També destacar el component cultural; en aquest sentit, es va programar una sortida a Varsòvia i una visita al camp de concentració Nazi de Majdanek. Aquesta darrera va ser particularment instructiva i emotiva, ja que per unes hores van poder copsar la barbàrie de l’holocaust. També van poder descobrir la gastronomia Polonesa en un sopar organitzat per a alumnes i professors en un restaurant de cuina nacional.
Us deixem unes imatges del viatge on s’aprecia el que van viure i experienciar les cinc alumnes que van viatjar a Polònia.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *