BI VIAtja ERASMUS + A STRASBOURG

L’última setmana del trimestre, un grup d’alumnes de 2n de bartxillerat Internacional ha participat en un projecte d’Erasmus+ a Strasbourg (França) juntament amb alumnes d’altres escoles europees, concretament de Polònia, Lituània, Dinamarca i Alemanya.
Els i les alumnes han treballat en grups heterogenis sobre conceptes al voltant de la ciutadania digital, com la participació democràtica en l’era d’Internet, qüestions ètiques dels entorns digitals, si Internet ens fa democràticament més actius o més passius, els valors que es promouen a les xarxes socials o fins a quin punt Internet pot ser un mitjà per evitar la discriminació i empoderar les minories.
A part de treballar en els projectes de cada grups, els i les estudiants han visitat el Parlament Europeu, on els han explicat el funcionament d’aquesta institució i on han pogut assistir a una sessió plenària a l’hemicicle i conversar amb la MEP Diana Riba. També han fet una visita al Consell d’Europa i visites culturals al Museu d’Història de la ciutat i a la catedral gòtica de Notre Dame.
Ha estat un viatge molt interessant, en què el treball i l’oci s’han combinat a parts iguals i on han pogut sentir que vivien, durant uns dies, al cor d’Europa.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *