Sortida «Walking» BI

El passat dimarts 11 d’octubre els alumnes de primer de BI van fer una sortida a Collserola per viure l’experiència de caminar en un entorn natural i reflexionar sobre la desconnexió que ha anat experimentant l’humanitat de la natura.

Aquesta sortida s’emmarca en el projecte interdisciplinar «Walking», un projecte d’interconnexió entre les matèries Anglès, ESS (Sistemes Ambientals i Societats) i Literatura Catalana.

El projecte pretén que els alumnes interpretin alguns extractes del llibre Walking de H.D. Thoreau, en la seva vessant literària (llenguatge figurat), reflexionin sobre la repercussió dels missatges en la nostra societat i en la del propi autor i de quina manera ens afecta el text com a lectors i com connecta amb qüestions treballades a l’assignatura de ESS.

Aquesta sortida ens dona l’oportunitat de reflexionar a partir de les emocions, del sentir i el viure. Durant tot el matí han compartit idees i opinions en grups que han anat canviant a partir de dinàmiques de joc, de manera que s’ha reforçat la cohesió del grup i han conegut companys amb qui no havien tingut l’ocasió de parlar.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *