·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

VORAMAR HA ESTAT SELECCIONADA PEL PROJECTE KITCAIXA DE JOVES EMPRENEDORS

30-09-2013
Promoure la iniciativa emprenedora

Voramar  ha estat seleccionada per participar al programa KitCaixa Joves Emprenedors de La Caixa.

Aquest programa desenvolupat des de l'Obra Social de La Caixa amb el suport d’Infonomia vol impulsar l'excel·lència en l'educació amb iniciatives innovadores i dinàmiques que siguin de valor per a alumnes i professors per contribuir en el foment dels valors de l’emprenedoria entre els professionals del futur.  

KitCaixa Joves Emprenedors, és un programa pedagògic que té l'objectiu de despertar les habilitats emprenedores dels alumnes, promovent el creixement personal i potenciant la capacitat d'iniciativa. A través del mateix, els joves podran observar el món empresarial des d'una altra perspectiva, detectar noves oportunitats i dur a terme projectes ideats per ells mateixos, amb la finalitat que aprenguin del procés i del que significa ser emprenedor. Així, els alumnes hauran de treballar en equip per definir bé el problema i l'oportunitat, organitzar el procés de generació de valor i organitzar l’equip adequat, comunicar el projecte per obtenir recursos, dissenyar un model de negoci viable, construir un prototip i comunicar la proposta de valor per fer realitat el projecte.

Formar part d’aquest programa permet a l’escola comptar, a més, amb assessors d'excepció: els voluntaris. Professionals de diferents sectors que assessoraran els grups al llarg del procés de treball i enriquiran, amb la seva experiència laboral, el contingut del kit.

Podeu trobar més informació del programa en el següent vincle: PROGRAMA KITCAIXA


Xarxes socials: