·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

VORAMAR FORMARÀ PART DEL PROGRAMA ESCOLA NOVA 21

29-09-2016

Amb el primer full informatiu d’aquest curs, us informàvem que la nostra escola havia fet la seva proposta per formar part del programa Escola Nova 21. Aquesta setmana ens han comunicat que hem estat acceptats en el programa.

Arreu del món s’apunta la necessitat d’ un canvi de model educatiu i Escola Nova 21 parteix del convenciment que l’educació millora a través de la col·laboració, l’intercanvi i l’aprenentatge mutu: entre alumnes, entre mestres, entre escoles i entre societats. Per això, es vol crear un ecosistema educatiu avançat que intercanviï, que aprengui, que millori el seu treball i que ajudi al canvi educatiu de tot el sistema.

Escola Nova 21 vol treballar quatre eixos: les competències necessàries per a la vida, practiques d’aprenentatge fonamentades en el coneixement de com les persones aprenen, mecanismes d’avaluació per a l’orientació i una organització escolar autònoma i oberta amb capacitat d’actualitzar la seva acció educativa

Formar part d’Escola Nova 21 coincideix amb el treball de renovació metodològica que tot el claustre està impulsant per tal que tots els alumnes puguin gaudir a l’escola d’experiències d’aprenentatge rellevants i amb sentit, que els permetin esdevenir persones autònomes i amb una vida plena. Desenvolupar les pràctiques d’aprenentatge adequades que possibilitin l’assoliment de competències necessàries i saber com mesurar aquest assoliment és clau en el marc d’aquest programa.

Aquesta tardor, el nostre claustre participarà en aquest treball per reflexionar sobre l’orientació del canvi, l’autodiagnosi per saber en quin punt es troba l’escola en relació als eixos del programa, per fer visible un itinerari a seguir per impulsar aquest canvi.

Us deixem un vídeo on l'Eduard Vallory, director del programa parla sobre el mateix: Parlem amb l'Eduard Vallory

Més informació del programa: ESCOLA NOVA 21


Xarxes socials: