·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

VISITA A LA GUÀRDIA MUNTADA DE BARCELONA

20-05-2015
E.I 4 ANYS ' ELS DINOSAURES'

Els Dinosaures hem estat treballant el projecte dels cavalls i per tancar el tema ens n'hem anat a visitar els cavalls de la Unitat Muntada de la Guàrdia Urbana de Barcelona. El nostre objectiu era poder conèixer els cavalls de més a prop, i veure totes aquelles coses que hem estat aprenent aquests dies sobre els cavalls. Hem de dir que l’objectiu ha sigut plenament aconseguit:
Hem après que els cavalls poden viure fins a 30 anys,que tenen nom com nosaltres. També que són poltres fins als 6 anys i hem conegut un poltre de la nostra edat.  Hem ajudat a netejar un cavall, raspallant-lo i pentinant-lo. Hem vist com ensinistraven un cavall i com a un altre el feien fer exercici sobre una cinta de corre com la dels gimnasos.  
També hem descobert diferents espais,  on treballava el veterinari per fer revisions i curar als cavalls, l'espai de dutxa per rentar-los i el taller on es confeccionen les selles, els estreps, les alforges, etc... tot fet amb cuir.
També hem après que se'ls ha de donar menjar amb les mans obertes
Bé tot això i moltes coses més ... ha estat una sortida molt interessat. Agraïm a la unitat Muntada la seva atenció i dedicació i aquí ens ha gestionat el contacte. A tots ells... moltes gràcies.

Fotografies


Xarxes socials: