·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

LA UNITAT DIDÀCTICA DISSENYADA PER EN JOSEP ROMERO HA ESTAT SELECCIONADA PER PARTICIPAR EN LA 11a JORNADA TELEMÀTICA EDUCATIVA

21-03-2013

La unitat didàctica dissenyada pel Josep Romero, professor de Tecnologia de Secundària i responsable TIC de l’escola ha estat seleccionada per participar en la 11a Jornada Telemàtica Educativa que organitza la Fundació Escola Cristiana de Catalunya i Edebé.

Aquesta unitat didàctica permet treballar amb els alumnes de 4t d’ESO, conceptes bàsics d’electrònica d’una forma pràctica, introduint a la vegada les bases dels llenguatges de programació d’informàtica i les bases de la robòtica i està pensada per treballar objectius d’electrònica analògica i digital, robòtica i llenguatges de programació.

En l’aplicació a l’aula, l’alumnat treballa en grups de 3-4 alumnes i se’ls presenten una sèrie de reptes que han d’anar solucionant. Aquests es troben classificats per criteris d’electrònica en diferents categories: leds, interacció leds-sensors, efectors i projectes.

Amb aquesta unitat es desenvolupa l’autonomia i la iniciativa, les competències comunicatives, matemàtiques, culturals i artístiques, la d’aprendre a aprendre i la del tractament de la informació i competència digital.

Donem l’enhorabona al Josep Romero  per aquest reconeixement.

Us deixem un vincle a la plana Web del projecte i un vídeo il·lustratiu del mateix, així com informació de la 11a Jornada Telemàtica que tindrà lloc a Barcelona el dia 11 d’abril.

WEB DEL PROJECTE: ELECTRÒNICA, ARDUINO I S4A

VÍDEO DEL PROJECTE

PROGRAMA 11 JORNADA TELEMÀTICA


Xarxes socials: