·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

TALLERS FAMILIARS CREIXEM SANS

30-01-2016

Els passats dimarts i dijous (26 i 28 de gener) vam fer a l’escola uns tallers sobre hàbits saludables. Tots junts pares, monitors, nens i nenes, infermera i mestres vam estar fent activitats al voltant de costums i rutines en el dia a dia del nostre alumnat de 4t de primària.

Com de complet és l’esmorzar? quantes hores dormen i descansen? quines activitats els agrada fer en família? Quantes hores de pantalles fan al dia?...etc.

Vam poder compartir alguna dificultat semblant, situacions similars. De vegades aplicar la teoria no és fàcil, però en general podríem dir que és fa molt bé, les famílies són prou conscients del que és important i hi ha molta feina ben feta.

A part del contingut que treballéssim, va ser molt interessant l’ambient, compartir jugant reflexions pares i fills. Evidenciar una vegada més com és d’important anar en la mateixa direcció casa i escola. Comunicar-nos, gestionar junts. Tot és pot millorar i  encara pot ser més profitós però cal anar començant i  provant per poder modificar. Moltíssimes gràcies per la participació famílies!!!! Us deixem unes fotos per recordar que bé ho vam passar.


Xarxes socials: