·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

TACart

19-03-2017
Un bon punt i final a un projecte de Cicle Superior

El passat 18 de març es va celebrar la primera edició de la Jornada TACArt, dedicada a l’intercanvi d’experiències d’educació artística: visual i plàstica, música i dansaamb l’ús de tecnologia dins el món educatiu.

http://blocs.xtec.cat/tacart/ 

Les mestres de 6è Neus Medina i Lali Serra van presentar una experiència. “Racons de l’escola :Fotografia artística”

 

L'experiència s'ha realitzat a cicle superior. Es tracta d'un treball que globalitza l'àmbit científic, el lingüístic, l'artístic, les TAC i els valors.

Amb motiu de la setmana de la ciència del curs passat vam treballar alguns efectes de la llum, ja que el 2015 era l’any internacional de la llum. A Science, es van explicar alguns comportaments de la llum: reflexió, refracció, contrallum i ombra per a que s'apliquessin en el moment de fer fotografies artístiques, que es van realitzar per exposar en el vestíbul de l’escola en motiu d’aquest esdeveniment.

Aquest curs, l’escola fa 50 anys i van venir alguns dels primers ex-alumnes, dels que van inaugurar l'escola, a compartir experiències amb els nois i noies.

Els van demanar que fessin un recull de fotografies artístiques, per a què recordessin els racons més significatius per a ells en un futur i ho poguessin compartir amb els futurs alumnes, com ells ho estaven fent en aquest moment.

La realització de les fotos ha estat organitzada en petits grups de 4 alumnes que pertanyen als diferents cursos del cicle per afavorir la convivència. Els alumnes de 6è han explicat els diferents comportaments de la llum als seus companys de 5è, després han acordat on volien fer les fotografies, quin títol li posarien  i perquè volien recordar aquells racons.

Finalment, hem convidat als ex-alumnes per mostrar-los el treball realitzat pels nois i noies i agrair-los  la seva visita, entregant-los el recull de fotografies impreses i enquadernades.

Agraim al Josep Lansaque, a l'Ignasi Gras, al Ricard Torregrosa i a l'Antoni Juanpera, el Xuxum, que ens acompanyessin en aquest projecte.

Us mostrem uns breus videos del moment en què els actuals i antics alumnes van compartir experiències.


Xarxes socials: