·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

SOPAR DE FINALISTES DE 4T D'ESO

30-06-2014

Es passat dia 20 de juny Voramar va oferir a tot l’alumnat de 4t d’ESO que aquest any deixen l’escola el SOPAR DE FINALISTES. Aquesta és una festa que tradicionalment l’escola fa per acomiadar als alumnes del darrer curs de l’ESO amb l’objectiu de recordar la seva trajectòria a Voramar i agrair a totes les famílies la confiança en l’educació i formació dels seus/ves fills/es.

La festa es va realitzar amb un gran ambient familiar al pati de l’escola per tal de poder gaudir de la fresca de la nit.

Primer la nostra Directora, la Patrícia Fuster va donar per obert el sopar; desprès del sopar van venir els parlaments del President de la Fundació Voramar en Lluís Girbau,  de la Patrícia i dels dos representants dels mestres, en Quim Belsa i en Toni Torroglosa.

Seguidament, una  representació de l’alumnat va parlar en nom de tots ells.

Després, els tutors i el professorat van lliurar a tots els i les alumnes els guardons de final d’ESO.

El vespre va estar amenitzat per actuacions musicals per part d’una representació d’alumnes que ens van mostrar el seu talent musical.

Per acabar una projecció que recull alguns dels moments dels nostres alumnes en el seu pas per l’escola.

Volem agrair a tots els que han fet possible el sopar de finalistes d’aquest any, famílies, alumnat, professorat i personal de serveis l’esforç, dedicació i participació.

Desitgem que tot l’alumnat graduat segueixi una trajectòria acadèmica i professional que els faci créixer i integrar-se amb èxit a la societat futura. Tot i que la vostra etapa educativa a l’escola ha finalitzat, desitgem que tots vosaltres continueu participant de la petita i a la vegada gran comunitat educativa de Voramar.

Felicitats a tots!!!

Us deixem un petit recull del que va ser el Sopar de Finalistes 2014: Fotografies.

 


Xarxes socials: