·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

SOPAR DE FINALISTES 2010-2011

30-06-2011
L'alumnat de 4t d'ESO es gradua

Es passat dia 22 de juny Voramar va oferir a tot l’alumnat de 4t d’ESO que aquest any deixen l’escola el SOPAR DE FINALISTES. Aquesta és una festa que tradicionalment l’escola fa per acomiadar als alumnes del darrer curs de l’ESO amb l’objectiu de recordar la seva trajectòria a Voramar i agrair a totes les famílies la confiança en l’educació i formació dels seus/ves fills/es.

La festa es va realitzar amb un gran ambient familiar al pati de l’escola per tal de poder gaudir de la fresca de la nit. Primer la nostra Directora, la Patrícia Fuster va donar per obert el sopar; despres del sopar van venir els parlaments del President de la Fundació Voramar en Lluís Girbau i de la Patrícia per passar a fer el lliurament de guardons per part del professorat a tots els alumnes. Després les tutores de 4t d’ESO també els van dirigir unes paraules i finalment el parlament per part del representant de tots els alumnes que finalitzen l’ESO aquest any.

Abans de finalitzar el sopar, una representació de  l’alumnat, i per sorpresa, van lliurar a tots el seus companys/es i professorat de l’ESO una banda amb un mot identificatiu triat amb molta gràcia que ens va fer passar una divertida estona.

Per acabar una projecció que recull alguns dels moments dels nostres alumnes en el seu pas per l’escola.

Volem agrair a tots els que han fet possible el sopar de finalistes d’aquest any, famílies, alumnat, professorat i personal de serveis l’esforç, dedicació i participació.

Desitgem que tot l’alumnat graduat segueixi una trajectòria acadèmica i professional que els faci crèixer i integrar-se amb èxit a la societat futura. Tot i que la vostra etapa educativa a l’escola ha finalitzat, desitgem que tots vosaltres continueu participant de la petita i a la vegada gran comunitat educativa de Voramar.

Felicitats a tots!!!

Us deixem un petit recull del que va ser el Sopar de Finalistes 2011: Fotografies

 


Xarxes socials: