·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

LA SETMANA DEL CLIMA A SECUNDÀRIA

27-09-2019
ESO

Durant tota la setmana a ESO hem mirat de conscienciar- nos sobre el futur del nostre planeta i junts hem participat de vàries accions compartides en altres escoles i institucions. Us en fem un resum en aquesta notícia.

Dilluns pel matí els de 3r i 4t van estar fent activitats al respecte des de les matèries de Naturals i Física i Química respectivament. A les 15h. vam realitzar el minut de silenci pel clima i pel planeta juntament amb primària.

El dimecres durant tot el dia es van visionar vídeos sobre el tema i es van fer diferents videofòrums des de les tutories i diverses matèries.

Dijous, vam venir tots amb samarreta verda per fer un clam a la Terra i al seu futur climàtic.

Avui divendres els alumnes de 2n han anat al parc de la Ciutadella. Han començat amb una activitat de reflexió en grups de com fer miniaccions a la nostra vida quotidiana per a ser més sostenibles i respectuosos amb el planeta. La 2a activitat ha tractat en recollir el màxim de residus al parc. Aquell grup que n'ha recollit més, s'emportarà un premi que podrà reutilitzar durant molts anys.

Els de 1r han realitzat cartells per penjar per l'escola i un grup dels més grans ( 3r i 4t) han participat voluntàriament de les concentracions convocades pels estudiants a Barcelona.

Us deixem un recull de FOTOS d'aquesta setmana tan reivindicativa.


Xarxes socials: