·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

SESSIÓ VORAMAR FUTUR

02-05-2018

Bon dia a tothom,

Només recordar-vos que dilluns 7 de maig a les 20:00 a La Bau, tenim la sessió de presentació de Voramar Futur. Us animem a venir i a conèixer projectes de futur de l’escola. Us fem cinc cèntims del contingut de la sessió:

-La Roser Vidaña, mare de l’escola i que ara forma part del Patronat, serà qui conduirà la sessió.

-La Mercè Ponsà, també mare de l’escola i secretària del Patronat juntament amb la Teresa Bigordà, gerent, us explicaran com s’organitza i com es finança l’escola.

-El Toni Oliva, president de la Fundació Voramar us informarà dels projectes que han de marcar el futur de l’escola,  nou edifici de l’Educació Infantil,  Batxillerat Internacional, etc.

-De la mà de la Mariona Genís i el Jordi Planelles, arquitectes, podreu veure com seran les noves aules d’Educació Infantil.

-I per acabar, la Patrícia Fuster, directora pedagògica i el Josep Romero, actual cap d’estudis d’ESO i futur director pedagògic de l’escola, ens explicaran el Model Pedagògic d’escola i tot el que representa l’aprenentatge globalitzat i el treball per projectes

Després una mica de pica-pica per coneixen ’s tots plegats d’una forma distesa. No deixeu de venir és una oportunitat per conèixer una mica més l’escola dels vostres fills i de les vostres filles.

Només una darrera cosa, confirmeu la vostra assistència a info@voramar.cat o al 93 225 13 24 amb la Sílvia o el Jordi.

Moltes gràcies i ens agradaria veure’ns dilluns vinent.

 


Xarxes socials: