·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

PROVES CANGUR 2018

18-03-2018

Els alumnes de 3r i 4t d’ESO de la nostra escola, una vegada més han participat en aquestes proves de manera que els de 3r d’ESO les han fet a l’escola i els de 4t d’ESO a la universitat Pompeu Fabra. Des d’un punt de vista pedagògic i més enllà dels resultats, creiem que és molt important i motivador que els nostres alumnes tinguin aquesta experiència.

La prova Cangur és un concurs de matemàtiques promogut per l’associació internacional Le Kangourou sans Frontières (KSF) i que a Catalunya les organitza La Societat Catalana de Matemàtiques (SCM).

Però quina és l’opinió dels nostres alumnes?. A continuació  ho expliquen amb les seves paraules:

Alumnes de 3r d’ESO:

“ Ha sigut una nova experiència per nosaltres, ja que era la primera vegada que feiem una prova d’aquest caire. Pensem que ens falta més experiència....”

“Per a nosaltres fer les proves és una experiència diferent ja que no estem acostumats a aquests tipus d’exàmens. A tots ens ha agradat fer-les i tenim ganes de tornar a fer-les el proper curs.”

“Per nosaltres fer les proves Cangur ens ha suposat un repte d’autosuperació. Creiem que les proves d’aquest any han sigut més difícils que les d’anys anteriors amb les que haviem practicat....”

Alumnes de 4t d’ESO:

“ Aquestes proves són un repte personal de superació i una nova experiència. L’experiència d’aquest any ha estat molt positiva pel fet d’anar a una universitat........., crec que és una perfecta oportunitat per saber el teu nivell.”

“Anar a les proves Cangur ha sigut una experiència i un repte personal que he gaudit molt i que, independentment del meu resultat, recomano a tothom i estaria encantada de repetir.”

“Anar a la universitat Pompeu Fabra ha estat una bona experiència, hem pogut veure les aules....Ens ho hem passat molt bé.L’ambient ha estat molt bo i a l’acabar hem pogut parlar una estona i comentar les proves. Una bona experiència.”

 Fotografies


Xarxes socials: