·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

PRIMERA SORTIDA DE GRUP DEL CURS!

06-11-2019
ESO

El dijous passat l'alumnat de 1r i 2n ESO va realitzar la primera sortida del curs. Aquest és un bon moment per començar a treballar la cohesió del grup després de les vacances de l'estiu i ara que ja ens hem adaptat al nou curs.

Els de primer van poder gaudir d'una experiència geològica i van poder fer un taller per les muntanyes de Sant Llorenç del Munt complementant així aquesta part del currículum de naturals. Tanmateix, van tenir una estona per gaudir i jugar junts també. Mireu i admireu de quines vistes van poder gaudir els més joves de secundària a les fotos que us deixem veure.

L'alumnat de segon va realitzar la sortida guanyadora del darrer projecte del curs passat. En aquest projecte els i les alumnes han de preparar una sortida per a tot el grup, organitzant, calculant, reservant... tot amb dades reals fins a fer- la possible. D'entre tots els treballs i després de les votacions i valoració del professorat implicat, la guanyadora va ser la visita a Cardona. Us deixem també unes fotos d'aquestes mines de sal tan ben conservades i que mai ens cansaríem de visitar.

FOTOS


Xarxes socials: