·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

PRIMÀRIA MARXA DE CONVIS

07-05-2016

Converses registrades a una casa qualsevol la nit abans de marxar de colònies...

Això no tanca, a quina butxaca he posat la lot? per si plou, per si fa molt sol, pràctiques de plegar sac superades, necesser tancat, bossa per la roba bruta, cantimplora...

Els nens es van fent grans i  sovint l’espai del peluix l’omple la roba per la disco, no es pateix tant per si s’enyoraran dels papis com per si passaran massa ràpid els dies amb els companys...són com un termòmetre que ens posa de cara a la realitat de com de ràpid  creixen els nostres nens i nenes.

Les convivències son uns dies de relació amb els companys, amb els mestres, en un context i entorn molt  diferent. Al aire lliure, en paisatges naturals, sense pressions i poques coses més que ganes de passar-ho molt bé.

Les activitats que es fan són molt especials. Els de cicle inicial hem estat fent activitats de granja, de cuinar,  tot jugant a cavallers i incloent gimkanes. Els de cicle  mitjà hem fet circuits de quads, tirolines, curses d’orientació, excursions a un dolmen, circuits de ponts penjats, gimkanes de pedals...els de cinquè ens hem submergit en el mon del cinema: rodatge, guió, maquillatge, efectes, vestuari, edició... i els més grans, els de 6è hem envaït el pantà de Baells fent piragües i també hem fet, rocòdrom, orientació, tir amb arc, bici...

Són uns dies genials! D’aquells que vius intensament i que recordes de manera especial al llarg dels anys, generadors d’anècdotes que es quedaran en la memòria comuna.

Us deixem unes imatges de cada grup perquè us feu una idea de com de bé ens ho vam passar.

Cicle Inicial. Can Rigol. Begues

Cicle Mitjà. La lluna de Can Castellar. Vallgorguina.

Cinquè. La figuera. Castellnou de Bages

Sisè. Cal Candi. Vilada.


Xarxes socials: