·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

PERIODISTES AL CATAKRAC DE BTV

01-12-2014
L'Alba i l'Almudena entrevisten els actors de "Mar i cel"

Aquest cap de setmana l’Alba Gomez i l’Almudena Garcia de 6P van estar gravant durant tot el dia el programa infantil de BTV Catakrac i van fer de “presentadores per un dia”  van dir que eren de l’escola Voramar.  Aquest programa s’emetrà el pròxim cap de setmana 6 i 7 de desembre a BTV a les 9:15 h del matí.

El reportatge important era entrevistar als actors de “Mar i Cel”, van entrar als camerins i van disfrutar com mai , provant-se la roba de l’espectacle, veient com es maquillaven i entrevistant a molts dels  actors,  però especialment a una petita però gran actriu  que fa el paper del  grumet  Idriss i que també va anomenar l’escola doncs es exalumne la Júlia Jové Mataró, es va possar molt contenta en saber que les nenes que l’entrevistaven eren del Voramar. Per cert la Júlia ens va enamorar a tots, es espectacular, té una gran veu i es una GRAN ARTISTA.

Res que si ho voleu veure, ja ho sabeu… per cert “MAR I CEL” com sempre impressionant. Varen tenir la sort que els van convidar DAGOLL DAGOM a veure l’obra a les nenes i als acompannyants.

Fotografies


Xarxes socials: