·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

FEM DE PERIODISTES

15-03-2017

Al llarg d’aquest trimestre els alumnes de 3r de primària estem treballant el llibre del Petit drac Coco i aquest divendres tindrem l’oportunitat de comptar amb la presència de l’autor, l’Ingo Siegner, que ens farà una xerrada sobre les seves històries i al qual, a posteriori, li farem una entrevista; ja us explicarem...

Donat aquest esdeveniment, hem volgut saber, com es fa una entrevista o una roda de premsa, què preguntarem, com ens organitzem i quines són les eines que hem d’utilitzar. Per resoldre tots aquests dubtes hem tingut, també, la sort de comptar amb la presència i assessorament de l’Antonio Baquero, periodista del diari El Periódico, que ha vingut a ensenyar-nos aquestes eines i els recursos que necessitem per realitzar-la.

També, hem pogut viure in situ com treballen els periodistes, ja que dilluns al matí vam poder anar a visitar la redacció de El Periódico, passant per cada una de les seccions i veient com es confecciona el diari i cada un dels apartats que el conformen.


Xarxes socials:


Arxius:
  •  0