·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

PATRIMONI DE LA HUMANITAT: LIVE NOW! 3a. Part

06-04-2017

Ja hem fet el  documental per donar a conèixer el patrimoni del nostre entorn proper i conscienciar de la importància de la seva conservació, atorgant-li el seu valor.

Dilluns dia 3 d'abril vam poder compartir amb les famílies de l'escola la presentació dels reportatges fets pels nois i noies de 6è. que estan geolocalitzats en un mapa, gràcies a la col·laboració del Carles Prat.

Podeu accedir a aquest mapa i a la visualitzaciódels videos sobre el nostre patrimoni en el següent enllaç.

L’objectiu principal de la nostra proposta ha estat ajudar a descobrir  la importància i necessitat de protegir el patrimoni de la humanitat i difondre quin és el  protocol que s’aplica per atorgar aquest reconeixement a algun aspecte natural, cultural o tradicional de  qualsevol indret del món.

Per motivar als nois i noies hem partit del seu patrimoni personal, han pogut endinsar-se a la pàgina d'UNESCO per fer un tast del mundial i han investigat i estem fent difussió del nostre patrimoni de barri

Per aconseguir aquest gran objectiu hem implicat tots els àmbits de coneixement que es treballen a l’escola. 

Esperem que les famílies en gaudiu tant com nosaltres ho hem fet a l'escola. Us agraïm moltíssim la vostra assistència a la trobada de dilluns. Aquí teniu unes quantes fotografies del moment de trobada que va resultar molt agradable.

Desitgem que l'interès per conèixer i conservar els patrimonis tot just comenci per a no acabar mai.


Xarxes socials: