·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

COM PARLA EL MEU MÓN PETIT (II)

21-03-2018
E.I 3 ANYS

I seguim amb més contes:

La mama de la Carla, la Sandra, ens ha explicat la història d’un ratolí que vol saber "De què fa gust la lluna?”. Amb ella hem descobert la sort de tenir amics i amigues que ens poden ajudar, i molt. El treball en equip i la col·laboració fa que el ratolí pugui agafar un tros de lluna. I donar les gràcies és molt bonic: el ratolí ho sap fer compartint el tros de lluna per a que tothom la tasti. I sabeu de que té gust? …..

El Luis és el papa del Max Hernán que en castellà ens ha explicat la història de "Rana de tres ojos”. Rana de Tres Ojos creix en una bassa que de mica en mica es va omplint de coses que l’embruta i contamina. Salta molt alt per entendre que està passant. Com no li agrada el que descobreix amb l’ajuda d’uns amics molt divertits aconsegueix que la bassa torni a ser tant bonica com abans.

La mama i el papa del Nolan, la Fen i en Guillem, ens han explicat en el conte de "La Caputxeta Vermella”. Hem pogut escoltar aquest conte que tant coneixem amb una llengua que milions de persones parlen per tot el món: el xinès. La Fen ha llegit un conte escrit en xinès i ens ha agradat veure com són les seves "lletres”. Ah! i tenim moltes ganes de pintar les caretes dibuixades que han portat!

Gràcies famílies per aquestes fantàstiques estones!

FOTOS


Xarxes socials: