·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

LES NOSTRES DARRERES COMPETÈNCIES BÀSIQUES

15-02-2019
4t ESO

Ahir va ser el darrer dia de les proves de Competències Bàsiques a 4t. Han estat dos dies molt intensos i de certs nervis en mirar de mostrar el millor de nosaltres mateixos.

Es tracta d'una prova que avalua les competències i coneixements bàsics que ha d'haver adquirit l'alumnat al final de l'educació secundària obligatòria en competència comunicativa lingüística (en llengua catalana, castellana i estrangera), en competència matemàtica i en competència cientificotecnològica. 

És una avaluació externa de caràcter informatiu, formatiu i orientador, que vol ser una eina al servei dels centres, del professorat i de l'alumnat. És una activitat educativa i, com a tal, té caràcter obligatori, atès que està configurada com un dret i un deure dels alumnes.

Aquest és el vuitè curs que s'aplica, ja que es va fer per primera vegada el curs 2011-2012.

Ara ja només ens queda comentar quina prova vem trobar més fàcil i quina ens va resultar més difícil. I, perquè no, fer- ho amb certa nostalgia doncs aquesta és una de les darreres activitats importants que farem a l'escola. Tanmateix, encara ens en queden moltes per gaudir! Mireu què concentrats estàvem... FOTOS


Xarxes socials: