·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

ELS NOSTRES AVENTURERS ANGLESOS JA SÓN A BURY ST. EDMUNDS!

25-03-2013

Un grup de setze alumnes de primer i segon d’ESO són a Anglaterra des de dissabte passat. Junts, han emprès el tercer any del projecte ENGLISH CULTURE WEEK que vam iniciar des del departament de llengües a secundaria.

El dissabte passat dia 23 de març els vam acomiadar a l’aeroport del Prat. Vam haver de llevar- nos una mica aviat, però valia la pena. No van faltar els típics nervis de la primera vegada que... surto sense els “ papes”, de la primera que pujo en un avió, de quina serà la meva família acollidora, els agradarà el regal que els he portat, o no?

Acompanyats per les profes Sònia i Irene van embarcar direcció a l’aeroport de Luton a Londres. Allà, els estaria esperant un autocar que els portaria a la població de Bury St. Edmunds a l’est de Londres i els deixaria amb les que, durant tota una setmana, seran les seves famílies.

El programa ENGLISH WEEK té com a objectiu fer un primer contacte amb l’idioma i la cultura i la forma de vida anglosaxona per aquells que no han sortit mai fora. Per els que ja ho han tastat altres anys, suposa una oportunitat per llençar- se més en la pràctica de la llengua anglesa. Allà, els alumnes fan vida amb una família anglesa, a més pel matí assisteixen a classes preparades exclusivament per a ells. A la tarda fan activitats una mica més lúdiques, però la llengua anglesa continua essent necessària per realitzar- les.

Cada any hem visitat una població diferent. Enguany es tracta de Bury St. Edmunds. Tota Anglaterra és d’una gran vellesa: BurySt Edmunds està a uns 30 quilòmetres de Cambridge, a l’est d’Anglaterra, al comptat de Suffolk.El poble, construït al voltant de la important abadia medieval de St. Edmunds, és encantador. El poble també és molt conegut pels seus jardins de flors. L’any 2000 va ser catalogat com un dels llocs més agradables i ecològics per a viure i treballar. Envoltat pels magnífics camps de Suffolk i molts pobles atractius, parcs i boscos. L’escola de Bury St.Edmunds es troba en un magnífic edifici del segle XVII des de on es pot veure la catedral i els parcs del voltant.

Esperem, doncs, la tornada d’aquests alumnes per què ens expliquin de primera mà les seves aventures a la Gran Bretanya!

Us deixem un ellaç a les fotografies

 


Xarxes socials: