·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

NANOINVENTUM: Creant nanotecnologia des de primària.

17-04-2018
L'ALUMNAT DE 5è DE PRIMÀRIA EXPOSA ELS SEUS PROJECTES A COSMOCAIXA

Els nois i noies de 5è han realitzat un projecte sobre nanotecnologia en el que han participat diferents escoles anomenat Nanoinventum. Alguns d'aquests treballs  han estat seleccionats per representar la nostra escola i han tingut l'oportunitat de poder mostrar-los i exposar-los en el congrés 10 a la -9 organitzat per la Universitat de Barcelona,  el CCiTUB , entre d'altres entitats.

En l'acte, van gaudir d'una entrevista a dues científiques del món de la nanotecnologia. Després de l'exposició dels seus treballs, l'entrega de diplomes de participació a tots els grups, com a premi, podrem realitzar una visita a les entitats on les científiques entrevistades col·laboren, L'Institut Català de nanociència i nanoecnologia  (ICN2) i l'Institut de ciència de materials de Barcelona (ICMAB).

En acabar la nostra participació al congrés, vam poder gaudir de la visita a les dues exposicions sobre l'univers i sobre els dinosaures que actualment s'exposen a Cosmocaixa

Pensem que la realització d'aquest projecte, l'experiència de la fira científica, que vam poder compartir amb les famílies, i la participació en el congrés han estat molt positives, ja que els nens i nenes han mostrat un grau d'implicació i una actitud excel·lents.

Imatges de la fira científica i el congrés

Video del dia de la fira:

 


Xarxes socials: