·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

ENS N'ANEM AL MARROC!

28-02-2018

El nostre Ex alumne en Pau Mariné, participa juntament amb el seu company d’estudis Arnau Ricart a UNIRAID. Ho tenen tot a punt i demà dijou 1 de març comencen aquesta gran aventura!!

En Pau, és estudiant d’Enginyeria d’Automoció i amb el seu company, es van animar a recuperar un vehicle vell per participar a UNIRAID enguany.

En acabar, en Pau Mariné, vindrà explicar aquesta experiència a l’escola i tots podrem conèixer de primera mà la mateixa.

UNIRAID, és una experiència solidària per portar material solidari a l’Àfrica, en aquest cas, material escolar i va dirigida a joves estudiants entre 18 i 28 anys amb esperit emprenedor i solidari.

UNIRAID no és un ral.li ni una cursa de velocitat, UNIRAID és un viatge-aventura en què els participants han de completar 7 etapes navegant amb un roadbook, i superant tot tipus d'obstacles, reptes i proves, amb l'objectiu de creuar Marroc de nord a Sud i lliurar 30kg de material solidari als pobles del desert. 

El punt de partida serà Tànger. Després creuarem Marroc per l'interior, atravessant l'Atles en direcció al desert d'Erg Chebbi, on farem entrega de material escolar i solidari a diversos pobles prèviament seleccionats per l'Organització. 

Mireu el seu vehicle!!!.....com el dels millors professionals, amb el logo de Voramar i tot!!

Moltes felicitats per la iniciativa i molta, molta sort!!!


Xarxes socials: