·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

ES MODIFIQUEN LES ÀREES D'INFLUÈNCIA EN LA PREINSCRIPCIÓ DEL CURS 2012-2013

27-01-2012

Àrees d’Influència

Segons s’informa en el Web del Consorci d’Educació de Barcelona, es modifiquen les àrees d’influència en la preinscripció del curs 2012-2013.

El Consorci d’Educació de Barcelona (CEB) facilitarà a les famílies de Barcelona ciutat l’elecció de centre a través d’una proposta d'ampliació de les àrees d’influència, fet que permetrà doblar el nombre de centres delimitats en cada àrea, fins a un mínim de 12 centres educatius, 6 de públics i 6 de concertats. Fins ara, la preinscripció només garantia com a mínim 6 centres -3 públics i 3 concertats.

Més informació:

Nova Àrea d'Influència de Voramar

Consorci d’Educació de Barcelona

 

Període de preinscripció per al curs 2012-2013

En el Web del Departament d'Ensenyament, surt avui una nota que informa que en les properes setmanes es publicarà la resolució del Departament d'Ensenyament per la qual s'aproven les normes de preinscripció i matrícula de l'alumnat als centres del Servei d'Educació de Catalunya i altres centres educatius, en els diversos ensenyaments sostinguts amb fons públics per al curs 2012-2013.

L'esborrany de resolució amb què s'està treballant manté els mateixos criteris generals i complementaris d'admissió d'alumnes i els barems que es van aplicar el darrer curs, així com el procediment que cal seguir i la documentació que cal aportar.

Com a novetat, es preveu un calendari de presentació de sol•licituds (per al segon cicle d'educació infantil, educació primària, centres integrats i educació secundària obligatòria) amb dates posteriors a les dels darrers cursos.

Per aquest motiu, i per tal de facilitar el màxim d'informació a les famílies i als centres educatius, us informem que el període de presentació de sol•licituds començarà durant la segona quinzena del mes de març.


Xarxes socials: