·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

LA MARTINA VALLS, GUILLEM EGEA I CRISTINA MARTOS GUANYEN EL (RE) IMAGINA'T 2019

06-03-2019
4t d'ESO

"L'idea del nostre film mostra la història de dos amics, la Cloe i el Dídac. Aquesta nit sortiran de festa, així que abans s'han de preparar. Es maquillen, canten, ballen, i s'ho passen molt be, llavors es fan un selfie i dubten en penjar-la. Es decideixen a fer-ho al final, i reben comentaris bons i dolents. Parlant sobre els comentaris, acaben parlant de diferents tipus de relacions. Finalment decideixen deixar enrere tots els comentaris i prejudicis i surten rumb a la festa a la que volien anar”

Aquesta es la descripció de la idea que conté l'storyboard guanyador del concurs (RE) Imagina't de clips no sexistes que convoca cada curs escolar l'Observatori de les dones en els mitjans de comunicació.

La Martina Valls, Guillem Egea i Cristina Martos de 4t d'ESO són els guanyadors en la categoria de 14-16 anys. El seu projecte és "Mort als estereotips”

El concurs (RE) Imagina't té com a objectiu sensibilitzar als joves vers una comunicació no sexista i contribuir a l'acció preventiva i reactiva amb les pràctiques sexistes en la comunicació .

Us deixem un recull del seu projecte amb imatges i un vincle a la plana Web del projecte on podreu veure tots els guardonats.

Enhorabona per la feina joves!!!


Xarxes socials: