·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

L'ESCOLA PARTICIPA A L'EXPOSICIÓ INTERNACIONAL "CHILDREN 4 CHILDREN" DE LA CREU ROJA

17-10-2014

Arrel d’un treball sobre reciclatge de materials de materials fet el curs passat. Ha sortit l’oportunitat de participar en el Programa “Children 4 Children” que impulsa la Creu Roja internacional.

L’objectiu d’aquest programa és la de sensibilitzar a la població i en especial als nens i nenes sobre les funcions i treball que fa aquesta organització humanitària a nivell internacional en tots els seus àmbits d’actuació i especialment en el de suport a la infància.

En el marc d’aquest programa, tots els nens i nenes de segon de primària que fan el taller de manualitats dels migdies han treballat una figura relacionada amb una persona que col·labora amb la Creu Roja. Així ara tenim a l’escola molt personal sanitari i voluntariat per il·lustrar que darrera aquesta organització hi ha moltes persones que col·laboren altruísticament.

Els treballs fets pels nostres alumnes formarà part d’un de més global amb altres escoles d’arreu del món en una exposició que es farà a Londres el proper mes de novembre.

Fotografies d’alguns treballs

 


Xarxes socials: