·  TEL. 932 251 324 · EMAIL info@voramar.cat
 · 

Notícies

L'ALUMNAT DE QUART DE SECUNDÀRIA ES GRADUA

11-07-2012

Es passat dia 22 de juny Voramar va oferir a tot l’alumnat de 4t d’ESO que aquest any deixen l’escola el SOPAR DE FINALISTES. Aquesta és una festa que tradicionalment l’escola fa per acomiadar als alumnes del darrer curs de l’ESO amb l’objectiu de recordar la seva trajectòria a Voramar i agrair a totes les famílies la confiança en l’educació i formació dels seus/ves fills/es.

La festa es va realitzar amb un gran ambient familiar al pati de l’escola per tal de poder gaudir de la fresca de la nit.

Primer la nostra Directora, la Patrícia Fuster va donar per obert el sopar; desprès del sopar van venir els parlaments del President de la Fundació Voramar en Lluís Girbau,  la Patrícia i un representant dels mestres de cada una de les etapes educatives de l’escola, en Josep Romero, la Neus Medina i la Marta Fornés. Va ser en aquests parlaments on tant pares, mares i alumnes van tornar per uns instants als començament de la seva escolarització. Molts gairebé es van veure a les aules de parvulari fent racons.

Després, els tutors i el professorat van lliurar a tots els i les alumnes els guardons de final d’ESO. Seguidament, una emocionada representació de l’alumnat va parlar en nom de tots ells i va agrair a les seves famílies i a l’escola el treball fet al llarg dels anys que han estat al Voramar.

Abans de finalitzar el sopar, la parella de ballarins de competició, la Laura Suñe i l’Àlex Cívico van ballar fantàsticament un ball i ens van mostrar les seves qualitats i habilitats com a ballarins d’alt nivell. La veritat és que en saben moltíssim i ho vàren fer  molt bé.

Per acabar una projecció que recull alguns dels moments dels nostres alumnes en el seu pas per l’escola.

Volem agrair a tots els que han fet possible el sopar de finalistes d’aquest any, famílies, alumnat, professorat i personal de serveis l’esforç, dedicació i participació.

Desitgem que tot l’alumnat graduat segueixi una trajectòria acadèmica i professional que els faci créixer i integrar-se amb èxit a la societat futura. Tot i que la vostra etapa educativa a l’escola ha finalitzat, desitgem que tots vosaltres continueu participant de la petita i a la vegada gran comunitat educativa de Voramar.

Felicitats a tots!!!

Us deixem un petit recull del que va ser el Sopar de Finalistes 2012: Fotografies


Xarxes socials: